BEMÆRK AT KONTORET LUKKER TIRSDAG 28. OG ONSDAG 29. SEPTEMBER PÅ GRUND TIL LOKALE SAN MIGUELFERIER - SORRY FOR ULEMPEN. ¡FELICES FIESTAS!

Kundeudtalelser

Vi har fra den første dag oplevelser og fantastisk service. Fox står til rådighed med alt hvad vi har haft brug for at hjælpe til både handel, hus fremvisning og efterfølgende tvivlspørgsmål. Vi vil til hver en tid bruge de til andre.

(Vi har oplevet god service fra dag ét. Villas Fox var tilgængelige med alt, hvad vi havde brug for til at hjælpe med både køb, fremvisning af hus og efterfølgende spørgsmål. Vi vil altid anbefale dem til andre.)

DSC09658

John Thorlak
Mandag, 20 September 2021

Villa Fox har ydet enestående service, når de hjalp med at sælge min tantes lejlighed. De var effektive, støttende og meget hurtige til at besvare eventuelle forespørgsler. En fremragende oplevelse hele vejen rundt.

lejlighed sælges san miguel de salinas villaer ræv

Helen Armer
Søndag 12 september 2021

Strålende firma, meget professionelt og en fornøjelse at have brugt dem til at sælge min ejendom. Hjalp til med transaktionen fra start til slut på en hurtig måde. 6/5. Hvis vi beslutter os for at købe igen (i et område de dækker) vil mit første telefonopkald være til Andy eller Sorelle.

DSC09960 Kopi

Gordon og Brenda Wood
Torsdag 09 September 2021

Vi vil gerne takke Andy, Sorelle og Ollie for deres professionalisme i at hjælpe os med at finde vores drømmehus i San Miguel.

De var der for os fra start til færdiggørelse, og var der når vi havde brug for råd eller hjælp bagefter, vi kan ikke takke dig nok for alt det du har gjort.

Vi tøver ikke med at anbefale dine tjenester til alle, der har brug for sådanne kyndige og professionelle mennesker.

Vi ønsker dig alt det bedste for fremtiden med din virksomhed.

Mange tak,
Kevin & Laura Winchcombe

1 San Miguel de Salinas Fritliggende villa i Las Comunicaciones af Villas Fox bedste ejendomsmæglere

Kevin & Laura Winchcombe
Mandag, 23 August 2021

Min kone og jeg har netop med succes købt en villa i San Miguel de Salinas via Villas Fox, der i vid udstrækning handler med Andy, Sorelle og Ollie Fox i en periode på 8 måneder fra midten af ​​december 2020.

Fra vores allerførste kontakt med dem til fuldførelse i sidste uge og nu videre, har Andy, Sorelle og Ollie været helt fantastiske at håndtere, og vi kan ikke anbefale dem stærkt nok.

De har virkelig gået den ekstra mil, holdt os informeret om fremskridt og behandlet eventuelle problemer straks i hele det, der til tider har været en udfordrende proces, for at sikre, at afslutningen blev opnået rettidigt.

Da vi gennemførte købet eksternt fra Storbritannien og ikke kunne besøge ejendommen i et par uger, mødtes Sorelle og Ollie endda med vores flytningsselskab i dag for at give dem adgang til ejendommen, så vores møbler og ejendele kunne leveres sikkert - alt uden omkostninger for os.

Fantastisk arbejde. Villas Fox kan meget meget anbefales. Vi vil ikke tøve med at bruge deres tjenester til at repræsentere os i salget af vores anden ejendom, når og når tiden kommer.

De bedste hilsner,
Greg & Beverley Towers

La Cañada ejendom til salg San Miguel de Salinas DSC09617

Greg og Beverley Towers
Torsdag 12 August 2021

Jeg kan ikke anbefale Villas Fox nok. De var geniale til at hjælpe os med at sælge vores villa. Vi havde regelmæssige visninger, og jeg var altid sikker på, at de ville finde os en køber.
Andy, Sorelle og Ollie fungerer som et godt team. De er venlige, professionelle, kyndige og altid der for at hjælpe.
Hvis du sælger dit hus omkring San Miguel de Salinas -området, er de helt sikkert det rigtige valg.

DSC05354 SOLGT

 

Chris og Yasmin Parker
Fredag, 06 August 2021

Hvis Carlsberg gjorde ejendomsmæglere ........
Dette ville helt sikkert være Andy og teamet på Fox Villas !!
De er hundene, kattene miauer og enhver anden platitude, som du holder af at bruge.
De er absolut uflappable, helt seje og et ekstremt professionelt team.
Jeg vil absolut anbefale dem 100%

reserveret calle leon 41 1800

Martin og Jeff
Torsdag 29 juli 2021

Grâce à Villas Fox nous venons de vendre notre bien rapidement. Nous sommes ravis et les recommandons vivement. Tak Andrew!

(Takket være Villas Fox har vi netop solgt vores ejendom hurtigt. Vi er meget glade og kan varmt anbefale dem. Tak Andrew!)

Lomas de Cabo Roig luksus quad villa med 2 soveværelser til salg fra Villas Fox DSC09960

Fra dag 1 var tjenesten fantastisk, de råd og anbefalinger, vi havde fra Villas Fox, var spot on. Når vi ankommer til San Miguel, takker jeg Sorelle og Andy personligt.

2-værelses sydvendt lejlighed i stueetagen, San Miguel de Salinas med stor terrasse

Kay forme
Tirsdag 08 juni 2021

Efter næsten sytten år, der boede på en urbanisering i San Miguel de Salinas, hjalp Villas Fox os med at realisere vores drøm om at bo i Pueblo, og vi elsker det. Andy, Sorelle og Ollie er alle meget venlige, hjælpsomme og professionelle, og vi tøver ikke med at anbefale dem til alle, der ønsker at sælge eller købe en anden ejendom.

San Miguel de Salinas Costa Blanca South luksuslejlighed til salg 15e888317d0b88

Ken og Irene Selby
Tirsdag 27 April 2021

Absolut en moderne service og en forståelig kundeservice. Jeg har solgt min afdøde mors hus i San Miguel De Salinas gennem Villa Fox, og samarbejdet har været perfekt. Lars Dencker Danmark.

1

Lars Dencker
Lørdag, 24 April 2021

Peter anbefaling

Peter Marie de Langhe
Tirsdag 06 April 2021

Tusind tak fra hjertet, Andy og Sorelle, for din professionalisme, din venlighed og effektivitet.

Vi håber snart at kunne fejre dette køb med dig!

Vi takker dig for at have ledsaget os på denne rejse og ønsker dig fortsat succes i de kommende år.


Vi er meget glade for at have mødt dig. Tak til dig var vi i stand til at realisere vores projekt. ¡Viva España!

acker vidnesbyrd

Isabelle og Richard
Mandag, 05 April 2021

google anmeldelse villaer ræv

Richard Fox
Mandag, 29 March 2021

En grundigt professionel service fra et pålideligt og venligt firma. Vi tog modvilligt beslutningen om at sælge huset i San Miguel, som vi havde ejet i 15 år, og fra start til slut gik processen glat. Andy og Sorelle gik ud over, hvad vi med rimelighed kunne forvente. Intet var for meget besvær. Vi anbefaler Villas Fox varmt til alle, der ønsker at købe eller sælge i San Miguel og det omkringliggende område.

Puerto Laguna 1 balcon san miguel de salinas ejendom solgt villaer ræv til salg5fc672e7bcf21 thumb

Ian Walsh
Lørdag, 20 March 2021

Liam Jordan
Tirsdag 29 December 2020

Sorelle og Andrew er så professionelle og venlige. Høflig, altid glad for at hjælpe med eventuelle spørgsmål overhovedet. Hele vores erfaring har været fremragende fra start til slut. Jeg vil meget anbefale til alle og vil helt sikkert bruge deres tjenester igen i fremtiden. En massiv tak til Sorelle og Andrew for deres hjælp og vejledning.

Peter og Jennie Mciver
Fredag ​​13 November 2020

"Hej Andy, Sorelle og Ollie. Tak alle sammen for at hjælpe os med at bringe os tilbage til England. De bedste ønsker til jul og vær sikker. Mike og Sandy Jee"

 

Mike og Sandy Jee
Onsdag 11 November 2020

"Hej Sorelle og Andy,

Samantha og jeg vil gerne sige en STOR tak for al din hjælp med købet af vores nye hjem.
Fra vores første kontakt var du professionel, høflig, punktlig og besvarede alle vores spørgsmål, intet var for meget besvær.
Du holdt os informeret på hvert trin og sørgede for, at processen var så let som muligt.
Vi tøver ikke med at anbefale Villas Fox til alle, der leder efter deres nye ejendom.
Tak igen og alt det bedste for din virksomheds fremtid.

Med venlig hilsen

Samantha og Ian Raishbrook "

 

Samantha og Ian Raishbrook
Lørdag, 07 November 2020

Martin Chrimes
Onsdag 21 oktober 2020

Klientanmeldelser

Vi har nu brugt Villas Fox (Andy og Sorelle) to gange (en gang ved at købe og en gang have solgt) og har været meget tilfredse med deres professionelle tilgang og holdning. Vi solgte huset i marts 18 på under 4 uger. Dette skyldtes vejledningen fra Villas Fox under mødet før salg. De fotos, der blev taget til webstedet, var også af stor kvalitet og antal, hvilket gav potentielle købere en detaljeret oversigt over ejendommen, inden de arrangerede hjemmebesøg. Endnu en gang tak for al din hjælp, og jeg tøver ikke med at anbefale Villas Fox til nogen, der køber eller sælger ejendom.


Stuart og Christine Purves
Tirsdag 03 juli 2018